home

Van Der Sanden
Elektro

Noordstraat 5
5428 NR Venhorst
Tel: 06 28 44 78 11

Info@sandenelektro.eu

BTW-nummer:

NL001757685B56

Kvk: 17196220

gradient

Profiel


Van der Sanden Elektro is als rechtsvorm een eenmanszaak, en is gestart op 2 januari 2007. Door het groeien van het aantal contacten op de werkvloer, was de stap om zelfstandig te worden niet zo groot en nu dus een feit. Nu 12 jaar later, is er een stabiele basis met enkele wederkerende opdrachtgevers aangevuld met projectmatige werkzaamheden. Kernwoorden als vertrouwen en betrokken, zijn peilers waarop verder gebouwd wordt. Tevens is meer aandacht van de lokale ondernemers wat ook als prettig en nuttig ervaren wordt. De laatste jaren wordt steeds duidelijker dat behoud van kwaliteit in bestaande installatie's een grotere rol gaat spelen in de lopende werkzaamheden.

Van der Sanden Elektro is werkzaam in diverse branches, zoals proces- en productie-installaties, onderhoud en reparatie aan machine's en bedrijfsgebonden installaties als licht- en krachtinstallaties in de food- en feedindustrie, maar ook de bouw en aanpassingen van schakelkasten. De focus ligt vooral op de zakelijke markt. Door de markt is een sturende vraag naar "groene" oplossingen zodat het installeren van LED verlichting, laadstations voor (semi) elektrische auto's, warmtepompen en zonnepanelen opgepakt is.   

Van der Sanden Elektro is aangesloten bij de Branchevereniging Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) waardoor de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) toegepast worden. In het kort betekent dit dat opdrachtnemer en opdrachtgever beide rechten en plichten hebben die vastgelegd zijn. 

Van der Sanden Elektro is erkend door InstallQ (voorheen KvINL) als Elektrotechnisch Installatiebedrijf, en mag in het dekkingsgebied van Enexis (voorheen Essent) groepverdelers verzegelen. KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). En zijn we KNX-partner tbv gebouwen beheer systemen (GBS).  Voor wat betreft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Via de Stichting Lightrec zijn we inzamelpartner geworden van Wecycle. Alle defecte TL-buizen spaarlampen en TL-armaturen worden ingezameld en door Wecycle ingenomen voor verdere verwerking. Meer dan 90% kan hergebruikt worden.


Maak vrijblijvend een afspraak om uw ideeŽn te bespreken, ik kom graag bij u langs!

Vriendelijke groet,

Martijn van der Sanden

NIEUWS

De Tweede Kamer heeft een akkoord bereikt over een voorstel van GroenLinks. Lees meer »
Op 1 januari 2019 fuseerden de stichtingen KvINL en Sterkin tot de nieuwe organisatie In Lees meer »
van der Sanden Elektro is sinds dit jaar als verkooppunt/dealer van het deurcommunicatie Lees meer »
Speciaal voor het laden van de 1-fase auto's die momenteel worden geleverd, geschikt voo Lees meer »
De huidige versie van de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVI Lees meer »

ARCHIEF...

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap