home

Van Der Sanden
Elektro

Noordstraat 5
5428 NR Venhorst
Tel: 06 28 44 78 11
Fax: 0492 32 22 66

Info@sandenelektro.eu

BTW-nummer:

NL149766890B01

Kvk: 17196220

gradient

Profiel


Van der Sanden Elektro is als rechtsvorm een eenmanszaak, en is gestart op 2 januari 2007. Door het groeien van het aantal contacten op de werkvloer, was de stap om zelfstandig te worden niet zo groot en nu dus een feit. Nu 11 jaar later, is er een stabiele basis met enkele wederkerende opdrachtgevers aangevuld met projectmatige werkzaamheden. Kernwoorden als vertrouwen en betrokken, zijn peilers waarop verder gebouwd wordt. Tevens is meer aandacht van de lokale ondernemers wat ook als prettig en nuttig ervaren wordt. De laatste jaren wordt steeds duidelijker dat behoud van kwaliteit in bestaande installatie's een grotere rol gaat spelen in de lopende werkzaamheden.

Van der Sanden Elektro is werkzaam in diverse branches, zoals proces- en productie-installaties, onderhoud en reparatie aan machine's en bedrijfsgebonden installaties als licht- en krachtinstallaties in de food- en feedindustrie, maar ook de bouw en aanpassingen van schakelkasten. De focus ligt vooral op de zakelijke markt. Door de markt is een sturende vraag naar "groene" oplossingen zodat het installeren van LED verlichting, laadstations voor (semi) elektrische auto's, warmtepompen en zonnepanelen opgepakt is.   

Van der Sanden Elektro is aangesloten bij de Branchevereniging Uneto-VNI waardoor de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) toegepast worden. In het kort betekent dit dat opdrachtnemer en opdrachtgever beide rechten en plichten hebben die vastgelegd zijn. 

Van der Sanden Elektro is erkend door KvINL als Elektrotechnisch Installatiebedrijf, en mag in het dekkingsgebied van Enexis (voorheen Essent) groepverdelers verzegelen. KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Ook zijn we aangesloten bij de Stichting Elux betreffende het installatieconcept. En zijn we KNX-partner tbv gebouwen beheer systemen (GBS).  Voor wat betreft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Via de Stichting Lightrec zijn we inzamelpartner geworden van Wecycle. Alle defecte TL-buizen spaarlampen en TL-armaturen worden ingezameld en door Wecycle ingenomen voor verdere verwerking. Meer dan 90% kan hergebruikt worden.


Maak vrijblijvend een afspraak om uw ideeŽn te bespreken, ik kom graag bij u langs!

Vriendelijke groet,

Martijn van der Sanden

NIEUWS

van der Sanden Elektro is sinds dit jaar als verkooppunt/dealer van het deurcommunicatie Lees meer »
Speciaal voor het laden van de 1-fase auto's die momenteel worden geleverd, geschikt voo Lees meer »
De huidige versie van de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVI Lees meer »
  Tillemans is in Venhorst gestart met het plaatsen van een bipv-dak met 6 Lees meer »
Sinds kort is er een merk-afhankelijke maar representatieve installatiescan. Lees meer »

ARCHIEF...